Articole

Articole

BOOST Sr. ( 2015-11-28 )

În perioada 28-30 noiembrie a avut loc la Predeal BOOST Sr., consolidarea echipei celor mai active celule roșii ale Asociației ,,Împreună pentru copiii cu cancer”.

Trei zile magice 

În acest fel ar putea fi descris teambuildingul ce a avut loc weekendul trecut. Munca în echipă, discuțiile în plen și grupuri mici despre reorganizarea eficientă a organizației, respectiv nevoia de implicare mai activă a voluntarilor, crearea unui calendar pentru luna decembrie (vezi foto) drept cadou de Crăciun pentru copii și jocurile de societate sau momentele de karaoke sunt doar câteva dintre activitățile deprinse pe parcursul celor trei zile.

„Este important să fim uniți”

Botond Takács, unul dintre primii voluntari ai asociației, este una dintre celulele de bază. Acesta a afirmat: ,,Ne-am jucat în echipe și ne-am dat seama cât de important este să fim uniți și că este inevitabil să facem anumite sacrificii pentru a ajunge la un alt nivel”.

„O adevărată bombă de energie”

Ali Farczádi, membru al asociației din anul înființării, 2007, a tras și el anumite concluzii despre cele trei zile de teambuilding: ,,Teambuildingul a fost chiar unul super. O adevărată bombă de energie.” Krisztián Plaias, un alt voluntar dedicat al asociației, membru din anul 2014, folosește două cuvinte pentru a descrie teambuildingul: avansare și eficiență.

Misiunea celulelor

Voluntarii asociației „Împreună pentru copiii cu cancer” luptă pentru un scop nobil, acela de a-i ajuta pe copiii de la Pediatria I, Spitalul Clinic Județean de Urgență Mureș. Petrecând timp cu ei în spital și în afara acestuia, ei știu și înțeleg importanța acțiunilor de strângere de fonduri și a programelor de susținere psihică a copiilor. Datorită devotamentului lor s-au realizat nenumărate proiecte în cadrul asociației: amenajarea unei săli de gimnastică de recuperare, plata unor investigații sau medicamente, vitamine, suplimente nutritive, cumpărarea unor articole sanitare consumabile, organizarea taberei anuale de vară CHAMP Camp, desfășurarea programului de îndeplinire de dorințe Silver Box etc.

„Mai sănătoși cu fiecare celulă”

Acesta este strigătul de luptă al voluntarilor. Dacă vrei și tu să fii parte activă a acestui grup, contactează membrii asociației.

Diana Aldea